додому Новини Кримінал Вбивство чи нещасний випадок? Подробиці про трагедію з півторарічним хлопчиком на Черкащині...

Вбивство чи нещасний випадок? Подробиці про трагедію з півторарічним хлопчиком на Черкащині (Відео)

0

Шокуюча новина з Черкащини облетіла всю країну. Мати поралася по господарству, а коли повернулася до хати – задушила півторарічного сина.

Підозрювану одразу ж затримали. Село Мельники Чорнобаївського району, де трапилась трагедія, розділилося і не знає, хто насправді винен у смерті дитини. Але її сестра Оксана переконує, що це якась помилка. Про це йшлося у студії «Говорить Україна».

У довідці про смерть дитини зазначено, що причина – удушення з метою вбивства. Сусідка Ірини Міщенко, яка нині перебуває під вартою, розповідає: найімовірніше, що жінка задавила малого Євгена дротом. Каже, що Ірина вела поганий спосіб життя. Часто сиділа з чоловіками в центрі села, випивала.

Родина Міщенків перебувала на обліку соцслужб як сім’я, що опинилась у складних життєвих обставинах.

«Умови проживання потребували покращення. Також було присутнє і зловживання алкоголем у сім’ї, – зазначає соцпрацівник Мельниківської сільради Світлана Кобзарь. – В родину навідувались раз у два тижні, постійно спілкувались із матір’ю в телефонному режимі, запитували умови проживання, стан дітей, надавали консультації. Проводилась бесіда з батьками щодо наслідків вживання алкоголю».

Сестра Ірини Міщенко Оксана запевняє, що Іра не могла задушити сина, бо дуже любила його. У цьому переконана і свекруха жінки:

«Це дуже хороша людина і хороша мати. Дітей вона любила, просто за натурою груба. Господарство тримала, за городом доглядала, за дітьми. Я на неї Богу молилася, щоб вона жила з моїм сином».

Коли трапилась трагедія, у будинку перебували лише діти. Психотерапевт Оксана Зайцева поспілкувалась із старшим братом. Виявляється, той має інвалідність і на кілька років відстає у розвитку.

Як розповіла сама Ірина Міщенко, вона вийшла з хати на 15-20 хвилин порати худобу. Коли зайшла – побачила меншого сина у шнурі. Старший у цей час був в іншій кімнаті.

«Я його зняла і надала першу допомогу. Поклала на диван, почала робити штучне дихання рот в рот, робити масаж серця, але він уже не дихав. Зараз перебуваю за ґратами, бо примусили підписати документи в Чорнобаї. Вони мене штурмували до 3 години ночі, в туалет не пускали, води не давали», – каже Ірина.

Поліграф показав, що жінка справді не одягала провід на шию своїй дитині. Але Ірина збрехала, що дитина була неживою, коли жінка зайшла до хати.

Детальніше – у випуску програми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині взяли під варту жінку, яка задушила однорічного сина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version