додому Новини В Умані за відмову познайомитися молодик пограбував дівчину

В Умані за відмову познайомитися молодик пограбував дівчину

0

За відмову познайомитись уманчанин пограбував 19-річну дівчину. Грабіжника вже затримано та доставлено до міського відділу міліції, повідомляють у прес-службі УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернулась 19-річна місцева жителька. Дівчина розповіла, що коли вона у вечері поверталася додому, до неї підійшло декілька хлопців та запропонували познайомитись. Відмовивши незнайомцям, дівчина пішла, але один із молодиків наздогнав її та зірвав з неї золотий ланцюжок.

Отримавши детальний опис нападника, правоохоронці почали його пошуки. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітники міліції встановили підозрюваного. Ним виявився 19-річний раніше судимий уманчанин. Молодика затримали та доставили до міськвідділу для дачі показів.

В кабінеті слідчого чоловік розповів, що того вечора гуляв містом разом із друзями. Коли повз компанію проходила молода дівчина, вирішили з нею познайомитись. Проте дівчина не погодилася. Відмова обурила його і, щоб покарати її, зловмисник зірвав з неї золотий ланцюжок. Викрадену прикрасу грабіжник здав у ломбард, а гроші витратив на особисті потреби.

Ланцюжок уже повернули потерпілій. За фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version