додому Новини Освіта В Умані дитина травмувалася в садочку: поліція відкрила провадження

В Умані дитина травмувалася в садочку: поліція відкрила провадження

0

Поліція Умані відкрила кримінальне провадження за фактом травмування дитини в дитячому садку. Повідомляє Поліція Черкащини.

Про інцидент правоохоронцям повідомили медики. За фактом травмування дитини в дошкільному навчальному закладі слідчі розпочали розслідування.

Ситуація трапилася вчора в уманському дитячому саду на ігровому майданчику. Малолітній хлопчик отримав травму під час перебування на каруселі. 3-річну дитину доставили до лікарні, де медики надали необхідну допомогу.

На місці працювала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції. Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version