додому Новини В "УДАРі" повідомили, кого висуватимуть у депутати міської ради

В "УДАРі" повідомили, кого висуватимуть у депутати міської ради

0

Сьогодні партія "УДАР Віталія Кличка" на міській конференції затвердила команду, яка йтиме в депутати Черкаської міської ради.

До першої п’ятірки списку потрапили голова Черкаської міської організації партії "УДАР" Андрій Кондратенко, кандидат психологічних наук, доцент ЧНУ ім. Б. Хмельницького Інна Кукуленко-Лук’янець, директор ТЦ "Епіцентр" Армен Акопян, голова Федерації футболу Черкас Юрій Гончаров, голова наглядової ради Черкаського обласного благодійного фонду благодійних ініціатив "Наш обов’язок" Дмитро Личко. Усього до списку кандидатів у міськраду від "УДАРу" увійшло 30 осіб.

Очільник обласного "УДАРу" Віталій Іляшенко також оприлюднив пять пріоритетних напрямків роботи команди Кличка в міській раді.

– Перший – це знищення підвалин корупційної системи. Другий – запровадження щоквартальних звітів місцевих депутатів і чиновників перед громадою. Третій – розвиток підприємництва і забезпечення молоді роботою. Четвертий – це всебічна підтримка реального місцевого самоврядування. І п’ятий напрямок – це сприяння розвитку галузі медицини, освіти та спорту, – зазначив Іляшенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version