додому Новини Черкащина В Оршанці пройшли змагання юних друзів прикордонників (ФОТО)

В Оршанці пройшли змагання юних друзів прикордонників (ФОТО)

0

22 вересня відбувся фінальний етап змагань за кубок першості серед районних організацій "Юні друзі прикордонників". Цього року в змаганнях взяли участь 184 учня у складі 23 команд. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Почалися змагання з урочистостей на плацу Центру з виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті військових-прикордонників. Капітани команд минулорічних команд-переможців підняли Державний прапор, прапор Державної прикордонної служби України та міста Черкаси.

Потім юні прикордонники пройшли урочистим маршем. Це було першим етапом змагань. Наступний пункт передбачав змагання зі слідознавства, воєнізовану естафету, виконання практичних стрільб з автомата. У змаганнях перемогла команда селища Оршанець та отримала кубок першості.

Крім боротьби за кубок, учасники змагань мали можливість ознайомитися із сучасними технічними засобами охорони та спостереження, які використовують прикордонники. Також для дітей організували польову кашу та екскурсію по музею навчального центру. За проявлену мужність, сміливість, спритність на завершення змагань відбулося нагородження переможців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільник черкаського "УКРОПу" відповідатиме за житло-комунальне господарство міста.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version