додому Новини В одному з міст Черкащини створили ОСББ без відома мешканців

В одному з міст Черкащини створили ОСББ без відома мешканців

0

У місті Кам`янка виникла справжня афера – мешканців обдурили, створивши ОСББ у їхньому будинку без їхнього відома. Про це інформує прес-служба Кам`янської РДА.

За словами жителів, без їхньої згоди Олександр Монзуль, створив ОСББ "Машинобудівник" та ще й призначив себе головою цього ОСББ.

17 березня цього року відбулася зустріч мешканців будинку, який розташований по вулиці Героїв Майдану з головою ОСББ Олександром Монзулем. На зборах були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, міський голова Володимир Тірон, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, прокуратури та міліції.

Після обрання робочої групи був затверджений порядок денний, а саме про створення ОСББ, про прийняття у члени кооперативу, про комунальні послуги та платежі, звіт про використання коштів та інше.

На всі поставленні питання Олександр Монзуль відповіді не надав, але усі присутні намагалися розібратися у цій складній ситуації. Жителі даного будинку висловили неабияке обурення, а от Олександр Монзуль стверджував, що його дії більш ніж законні, відмовляючись адекватно та чітко відповідати на поставленні йому запитання.

— Це вже не перша така зустріч з мешканцями будинку. Люди повинні самі створювати ОСББ та обирати голову. Ми повністю підтримуємо мешканців будинків у їх прагненні встановити справедливість, – заявив міський голова Володимир Тірон.

Наступне зібрання мешканці кооперативного будинку вирішили провести 26 березня 2016 року о 10.00 в залі засідань Будинку рад з вимогою заслухати фінансово-господарський звіт голови ОСББ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан поставили перед вибором: або СУБи, або ОСББ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version