додому Новини В ОДА обдумують, як утихомирити селян через будівництво курників

В ОДА обдумують, як утихомирити селян через будівництво курників

0

У Мошнах знову блокують рух траси Черкаси–Канів. Як повідомили vikka.ua у прес-службі ОДА, заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас терміново скликав нараду і заслухав представників усіх служб, причетних до вирішення питання забудови ДП "Перемога нова".

Робоча група проаналізувала ситуацію й ухвалила рішення в понеділок зранку виїхати на об’єкт для перемовин з інвестором, а також для того, щоб оцінити обсяг і законність робіт, які введуться.

"Ми спробуємо переконати керівництво підприємства почати діалог з місцевим населенням для роз’яснення намірів і дій. Вважаю, що шлях вирішення конфлікту лежить виключно у правовому полі", – прокоментував Юрій Сас.

Нагадаємо, у понеділок жителі сіл Мошни та Яснозір’я Черкаського району вже блокували трасу Канів-Черкаси. У такий спосіб вони протестували проти зведення неподалік від їхніх сіл птахофабрики. Крім того, перекривали рух по трасі й учора.

Як відомо, на прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко порадив активістам звертатися до суду, якщо вони мають претензії до забудовника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version