додому Новини В обласній адміністрації – вісім вакансій начальників

В обласній адміністрації – вісім вакансій начальників

0

На сьогодні в Черкаській обласній державній адміністрації наявні вісім вакансій на посади очільників управлінь і департаментів. Їх оприлюднив Черкаський громадський люстраційний комітет.

Без очільників у ОДА сьогодні залишаються департамент економічного розвитку і торгівлі; департамент з суспільно-політичних питань та регіональної політики, який пропонується об'єднати із управлінням інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації; департамент охорони здоров'я; департамент соціального захисту населення; департамент фінансів; управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації; управління культури; управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

У люстраційному комітеті охочих черкасців закликають подавати свої кандидатури на ці посади.

"Водночас нині не зрозуміла та не відпрацьована процедура, за якою ті чи ті кандидатури будуть затверджуватися. Настуна зустріч з обласною адміністрацією щодо цього відбудеться у четвер, тому просимо писати ваші пропозиції як стосовно конкретних кандидатур на вакансії, так і стосовно загальної процедури призначення", – зазначають у люстраційному комітету.

Свої пропозиції можна надати на сторінці люстраційного комітету у Facebook.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version