додому Новини Уманчани станцювали на "молочному" фестивалі у Києві (ВІДЕО)

Уманчани станцювали на "молочному" фестивалі у Києві (ВІДЕО)

0

На Всеукраїнському Дні Молока виступила уманська хореографічна студія "Батерфляй". Родзинкою цього фестивалю стало написання 15-метрового листа з побажаннями для українських військових. Про це пише видання "Вечірня Умань".

"Молочний" фестиваль у Києві вже вдруге організовують Асоціація Виробників Молока та проект "I Love Milk". У ньому цьогоріч взяли участь більше 27 тисяч гостей. На святі було чимало конкурсів, стрибків на батуті, танцювальних майстер-класів. Для дітей організатори створили міні-ферму.

Черкащину на святі представляв уманський танцювальний колектив "Батерфляй". Вони презентували п’ять хореографічних постановок. У одну із них вони намагались залучили всіх гостей свята. Хореографічні здібності уманчан очінив і телеведучий Антон Середа. Він планує запросити колектив на виступ до Києва.

– Такі майстер-класи добре проводити навіть для офісних працівників на вечорах тім-білдінгу (побудови командного духу), – говорить Антон. – Мамам найбільше сподобались найменші "Батерфляйки", а хореографів, якщо вони погодяться, можна буде запрошувати виступати у Києві.

Джерело: ІА "Агравері"

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version