додому Новини Українська армія відроджується з руїн – Ткаченко

Українська армія відроджується з руїн – Ткаченко

0

70 % досягла забезпеченість українських військових. Нині збільшується фінансування армії та відбувається щоденний збір найнеобхіднішого для бійців АТО, – повідомив сьогодні голова ОДА Юрій Ткаченко.

Він спростував чутки про те, що українська армія неоснащена всім необхідним, а мобілізованих бійців нічим буде годувати.

– За останні місяці українська армія відроджується із руїн як психологічно, так і матеріально. Рівень оснащеності та озброєності українських військ зріс. Кількість бронежилетів з початку АТО збільшилась у 3,5 рази. Забезпеченість  військових  досягла 70 %, – говорить Юрій Олегович.

За його словами, у забезпеченні матеріальними та технічними засобами активно сприяла громада та волонтери, які продовжують це робити й нині. Черкащина вже відправила значну кількість допомоги, однак поки що не все дійшло до місця призначення.

Нині, за словами голови, допомога від Черкащини для військових становить понад  13 млн. Значна частина – це кошти комерційних організацій, підприємців та ті, які надають іноземні громадяни українських діаспор.

 Держава робить все можливе для забезпечення української армії. Налагоджено вітчизняне виробництво бронежилетів, шоломів, завершено процедуру закупівлі понад 24 тисяч комплектів польового обмундирування, понад 32 тис хромових черевиків. До того ж, бійці Національної гвардії отримали броньовані автомобілі. Про це повідомив Юрій Ткаченко.  

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version