додому Новини Черкащина Українцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, – Згіблов

Українцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, – Згіблов

0

На останній пленарці депутати міської ради ухвалили звернення до Президента та Верховної Ради про події в Україні, пов’язані із затриманням Саакашвілі. Фракція "вільних демократів" підтримала звернення, оскільки обранці вважають неприпустимим розхитування політичної ситуації в нинішній час.

"Країну треба перестати хитати. Я не розумію, чому так сталося, що приїжджає екс-президент із іншої країни і починає якісь політичні дії в нашій країні. Зараз навпаки всім жителям міста, українцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, – заявив в ефірі телеканалу "ВІККА" голова фракції ПВД Олександр Згіблов.

На його думку, усі реформи в державі, які проводять Уряд і Президент, ідуть у правильному напрямку. Тому ті сили, яким це не до вподоби, влаштовують різноманітні провокації.

"Я саме був у Києві, коли ловили Саакашвілі на даху, і мені було дуже неприємно бачити, що були перекриті всі вулиці, утворилося соціальне напруження, не можна було ні пройти ні проїхати по місту. Ми, жителі міста і України, не до кінця знаємо всю правду. Треба припинити ці ігри і вести політичну боротьбу більш цивілізованим способом", – зазначив депутат.

Він додав, що в Україні наразі виникло чимало нових, молодих політиків націоналістичного і ліберального напрямків, які мають великі перспективи.

"Повинні розвиватися молоді українські політичні сили. Мабуть, вистачить, щоб нам з-за кордону вказували, що робити і як. Ми повинні самі за це взятись і зробити", – наголосив лідер "вільних демократів".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький вимагає скасувати рекордний тендер на прибирання доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version