додому Новини Україна не повинна втратити економічний вплив на Крим – Фірташ

Україна не повинна втратити економічний вплив на Крим – Фірташ

0

Україна не повинна втратити економічний вплив на Крим. Про це заявив Голова Федерації роботодавців України, власник черкаського "Азоту" Дмитро Фірташ під час засідання Ради ФРУ, інформує його прес-служба.

– По-перше, нам необхідно зберегти Крим як ринок збуту. По-друге, потрібно не втратити виробничі зв'язки між підприємствами материка і півострова. По-третє, українським бізнесменам, які працюють у Криму, потрібно зберегти ринки збуту в Україні, Європейському Союзі, США для того, щоб їх не змусили продати їх бізнес росіянам, – сказав Дмитро Фірташ, звертаючись до 80 голів територіальних і галузевих об'єднань підприємств з усієї України.

Фірташ зазначив, що Федерація роботодавців України бере участь у розробленні законопроектів, які дозволять зняти проблеми в організації економічних взаємин українських підприємств у Криму і на материковій частині України. Серед найбільш гострих питань – введення режиму міжнародної торгівлі, що призведе до подвійного оподаткування і неможливість підтвердити кримське походження товарів, що фактично блокує експорт продукції в країни ЄС.

– Необхідно доопрацювати законопроекти і забезпечити максимально сприятливі умови для роботи українських підприємств у Криму, наскільки це можливо в нинішній ситуації, – сказав власник черкаського "Азоту".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version