додому Новини У жіночий день черкащанки бігали у сукнях та змагалися у водінні авто

У жіночий день черкащанки бігали у сукнях та змагалися у водінні авто

0

8 березня найактивніші черкащанки ламали стереотипні уявлення про слабкі сторони жіночої статі. Черкаські амазонки  пробігли жіночий марафон та позмагалися у вправності водіння авто. Тим самим додали нові риси до портрету сучасної жінки. Як все це відбувалося бачила кореспондент сайту vikka.ua.

Найактивніша частина святкового дня у Черкасах розпочалася о 12.00 на перехресті бульвару Шевченка та вулиці І.Франка. Звідти стартував жіночий забіг. Його родзинкою, окрім святкової нагоди, став оригінальний дрес-код. Файно прибрані черкащанки зі святковим макіяжем, у сукнях та кросівках пробігли аж до Соборної площі.

Як кажуть самі героїні флешмобу, фізична активність для них – норма життя. Всі вони регулярно займаються спортом.

"Я дуже агітувала свою маму пробігти разом зі мною, але вона так і не наважилася. Тож передаю їй привіт. Щодо мене, то я перший раз одягла кросівки під сукню. Виявилось, що це дуже зручно", – зазначила учасниця забігу Марина Демченко. Дівчину почали вітати зі святом з самого ранку, тож вона прийшла на старт у святковому настрої та з букетом квітів.

Ініціатор забігу Анастасія Картика зазначила, що подібні акції проходять також у Києві, Одесі, Полтаві та інших містах України. "Таким чином українські жінки проявляють свою солідарність та вітають одна одну зі святом", – зазначила активна черкащанка.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version