додому Новини Черкаси У закупівлі медобладнання для черкаського медзакладу комісія не виявила порушень (ВІДЕО)

У закупівлі медобладнання для черкаського медзакладу комісія не виявила порушень (ВІДЕО)

0

Медичне обладнання для Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки закуплено без порушень. Також, не виявлено зв’язку з росіянами. Про це йшлося на засіданні комісії, яка перевіряє закупівлі обладнання закладами охорони здоров’я. Інформує власний кореспондент ВІККА.

Нагадаємо, в одному зі ЗМІ зʼявилася інформація, що Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка закупила апарат для декомпресії хребта за 20 млн гривень, від компанії, яка ніби-то пов`язана з росіянами.

ЮРІЙ ТРЕНКІН, СЕКРЕТАР ЧМР, ГОЛОВА КОМІСІЇ
На даний час за результатами проведених слідчих дій не отримано інформації, що підтверджує факти викладені у журналістських розслідуваннях, кримінальне впровадження перебуває на контролі в ГУНП України в Черкаській області.

Адвокатка постачальника медобладнання ТОВ «Промед технолоджіс» Іванна Гурез відмовилася показувати документи з висновками, спираючись на комерційну таємницю. Вона запевнила, що, згідно з дослідженням “Укрпромзовнішекспертизи”, вартість обладнання відповідає технічним вимогам, тому завищення ціни не зафіксовано і вироблено воно у Польщі.

YouTube video player

Дивіться також:

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version