додому Новини У вихідні на Черкащині травмувалося семеро людей

У вихідні на Черкащині травмувалося семеро людей

0

Протягом вихідних під час нагляду за дорожнім рухом припинено 273 порушення, серед них 58 фактів керування транспортом у нетверезому стані та 33 перевищення швидкості руху.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

Протягом 6 та 7 червня трапилося 4 дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалося 7 людей.

Так, 6 червня у Жашкові "ВАЗ-2108" збив 8-річного жашківчанина, який раптово вибіг на проїзну частину. Внаслідок пригоди пішохід отримав забійну рану голови.

Цього ж дня уКаневі 19-річний киянин за кермом мотоцикла "Qingqi QM 200GY" не впорався з керуванням та зіткнувся з мотоциклом "Triumph Rocket III". Внаслідок пригоди водій мотоцикла "Qingqi" отримав перелом лівої ключиці та рвані рани стегна. Госпіталізований до Канівської райлікарні.

7 червня у селі Нове Місто Монастирищенського району п’яний водій "ВАЗівки" на заокругленні дороги виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у "Шевроле-Нива. Внаслідок пригоди водії автомобілів та пасажир "ВАЗу" отримали закриті черепно-мозкові травми та струси головного мозку. Госпіталізовані у Монастирищенську центральну районну лікарню.

Цього ж дня у Монастирищі 16-річний водій квадроцикла "BRP" не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21099". Внаслідок пригоди водій квадроцикла та його 15-річна пасажирка отримали закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку та рвані рани ніг. Госпіталізовані до лікарні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version