додому Новини У Великдень рятувальники Черкащини знешкоджували снаряди, гасили пожежі та шукали дітей

У Великдень рятувальники Черкащини знешкоджували снаряди, гасили пожежі та шукали дітей

0

Протягом 16 квітня підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області ліквідували 4 пожежі, які виникли в Жашківському, Черкаському, Уманському районах та смт Чорнобай. Про це повідомили в Управлінні ДСНС у Черкаській області.

Цього ж дня у селі Косарі Кам’янського району місцевими жителями на відкритій території виявлено артилерійський снаряд калібром 76 мм часів війни. Охорону місця виявлення небезпечної знахідки, до прибуття саперів аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснюють працівники національної поліції.

У Черкасах задимлення та паніку в житловому будинку на вулиці Смілянській спричинила залишена на газовій плиті без нагляду їжа. Загрозу пожежі усунули рятувальники з 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

О 23:15 у Черкасах, черговий караул Другої Державної пожежно-рятувальної частини на звернення медичних працівників надав допомогу по відкриванню дверей квартири на вулиці Михайла Грушевського, в якій знаходилась 83-річна господиня. Літня жінка потребувала медичної допомоги, але не могла самостійно відчинити двері.

У селі Кліщенці Чорнобаївського району співробітники ДСНС підняли з водопровідного колектора тіло чоловіка 1952 р. н. Роботи проводилися на триметровій глибині . Обставини події встановлюються.

Близько 20:00 із села Мельники до Чигиринської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про двох дітей, які пішли з дому у напрямку лісового масиву і не повернулися.

Одразу після звернення увесь особовий склад Чигиринської Державної пожежно-рятувальної частини №15 було зібрано за сигналом "Оголошено Збір". Через годину пошуків, дітей 10 та 7 років було знайдено і передано батькам.

Також впродовж доби оперативно-координаційним центром управління було опрацьовано три хибних виклики, які надійшли по лінії екстреного звязку "101" Збитки від хибних виїздів пожежно-рятувальних підрозділів становили більше 12 тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловіка, який у власній квартирі кликав на допомогу, врятували черкаські патрульні та ДСНС-ники.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version