додому Новини Черкащина У Тальному територію закинутої недобудови пропонують перетворити на парк

У Тальному територію закинутої недобудови пропонують перетворити на парк

0

У місті Тальне заплановано створити новий парк, який стане важливою частиною міського простору. Про це пишуть на сторінці Тальнівської міської територіальної громади.

Міський голова Василь Сідько повідомив про наміри облаштувати парк на території недобудови, що заростає хащами і перетворюється на стихійний смітник, розташованої напроти приміщення колишньої гімназії (цукрозаводський клуб).

Міська влада звертається до мешканців з проханням активно долучатися до обговорення вигляду майбутнього парку. Пропозиції можна подавати до міської ради, відділ ЖКГ каб. 218.

Ми хочемо створити парк, який буде не тільки місцем відпочинку, але й важливою частиною нашого міста. Для нас важливо врахувати думки мешканців громади, адже цей простір створюється для них, — зазначив очільник громади Василь Сідько.

Ваші ідеї та бачення допоможуть створити унікальний простір, що відповідатиме потребам громади. Долучайтеся до обговорень, пропонуйте свої варіанти, разом ми зможемо зробити наше місто ще кращим, — додала начальник відділу ЖКГ Тетяна Карачун.

Міська рада буде інформувати мешканців про всі етапи проекту та враховувати їхні побажання під час реалізації. Всіх небайдужих жителів Тального запрошують взяти активну участь у створенні нового парку та внести свій вклад у розвиток громади.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version