додому Новини У Тальному чоловік обікрав свого товариша, не заставши його дома

У Тальному чоловік обікрав свого товариша, не заставши його дома

0

Оперативники впіймали зловмисника за кілька годин після крадіжки. Викрадені речі невідомий збув місцевим жителям, проте скористатися коштами в повній мірі не зумів. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Нещодавно до чергової частини Тальнівського райвідділу міліції звернувся 36-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що на момент його відсутності за місцем проживання, з літньої кухні зникли електроінструменти, побутова техніка та сокира. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши експерти розпочали огляд місця вчинення правопорушення та з’ясування всіх обставини події. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції отримали інформацію про те, що 47-річний місцевий житель пропонував придбати за символічну плату електроінструмент. Правоохоронці затримали підозрюваного за місцем його проживання.

Він розповів, що приходив в гості до потерпілого, проте чоловіка вдома не застав. Знаючи, що у товариша є дорогий електроінструмент, вирішив його викрасти. Здобуте незаконним шляхом майно відразу продав іншим знайомим за невелику плату.

Речові докази вилучено, слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 6 років. Як повідомляють в УМВС Україні в Черкаській області, триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version