додому Новини У свято Трійці черкаські рятувальники ліквідовували наслідки негоди (ФОТО)

У свято Трійці черкаські рятувальники ліквідовували наслідки негоди (ФОТО)

0

Села без світла та зв’язку, підтоплення помешкань, дороги під стовбурами повалених дерев – такі наслідки негоди, що пройшла Черкащиною у вихідні, аварійні бригади обленерго, комунальники та рятувальники усували впродовж усього дня 19 червня, інформують у ДСНС у Черкаській області.

У Монастирищенському районі дерево, яке не витримало поривів шквального вітру та сильного дощу, впало на проїжджу частину вулиці Дружби народів в селі Княжики. Внаслідок цієї події було повністю перекрито автомобільний рух. Рятувальники чергового караулу пожежно-рятувальної частини Монастирищенського району, які оперативно прибули на місце події, розрізали стовбур деревини та звільнили проїжджу частину дороги.

Аналогічні випадки падіння дерев із перекриттям автошляхів та пошкодження повітряних ліній електромереж, спричинені шквальними поривами вітру, сталися також у Черкасах на бульварі Шевченка та селищі Катеринопіль, де було перекрито вулицю Карла Маркса.

Також падіння дерев частково обмежили рух транспорту на автошляхах "Сміла – с. Мала Смілянка – Новомиргород" та "Канів – Київ", відповідно у Смілянському та Канівському районах.

Ускладнення автомобільного руху були усунуті після того, як чергові караули місцевих пожежно-рятувальних частин, що прибули на місце події, за допомогою інженерного обладнання звільнили автошляхи від залишків дерев.

У селі Новоселиця Катеринопільського району через сильні опади було підтоплено льох в господарстві 63-річного пенсіонера. Воду було відкачано за допомогою спеціальної мотопомпи черговим караулом місцевої пожежно-рятувальної частини.

У селі Крупське Золотоніського району постраждав приватний будинок, у якого сильним вітром зірвало покрівлю.

Особовим складом чергового караулу Золотоніського підрозділу управління ДСНС було проведено роботи по прибиранню аварійних елементів покрівлі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах внаслідок негоди дерево впало на кіоск.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version