додому Новини У справі побиття черкащанина біля розважального закладу допитали начальника служби охорони нічного...

У справі побиття черкащанина біля розважального закладу допитали начальника служби охорони нічного клубу

0

У Соснівському районному суді міста Черкаси у справі про побиття Іллею Новіковим хлопця біля нічного клубу, що призвело до його смерті, допитали начальника служби безпеки закладу Олега Демиденка, передає УНН-Центр.

За свідченнями начальника служби охорони, про бійку на вулиці він дізнався від працівників клубу по телефону, тому що за 10-15 хв. до виникнення конфлікту поїхав додому. До цього у закладі він бачив і потерпілого, і обвинуваченого. За його словами, перший був у стані алкогольного сп’яніння, а обвинувачений – тверезим. Олег Демиденко також зазначив, що його обов’язком є недопущення конфліктів тільки в приміщенні клубу.

"Початок конфлікту стався між туалетом та курилкою, де мертва зона, тому камери не зафіксували цього", – розповів Олег Демиденко.

Свідок Максим Яремчук знову не з’явився на судове засідання.

Суддя відмовив у клопотанні змінити порядок дослідження, зокрема допитати спочатку обвинуваченого, потім решту свідків, щоб останні не дізналися про свідчення Іллі Новікова з матеріалів преси.

Нагадаємо, неподалік від одного з нічних клубів житель міста Черкаси отримав небезпечні для життя тяжкі тілесні ушкодження від чоловіка, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс потерпілому декілька ударів в голову та тулуб. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у лікарні, а зловмисник з місця скоєння злочину зник. Інцидент стався 15 жовтня 2016 року близько четвертої години ранку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Президент призначив двох суддів на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version