додому Новини У соцмережах псевдоводій маршрутки обіцяє чавити велосипедистів

У соцмережах псевдоводій маршрутки обіцяє чавити велосипедистів

0

У групі "Подслушано Черкассы" обговорюють водія маршруту № 36, який притис велосипедиста до бордюру. Тема набрала вже більше сотні коментарів.

"Хочу передати привіт водієві 36 автобусу, який учора о 22:10 по вулиці Смілянська почав просто так притискати велосипедистів до бордюру. Щоб твої рідні не хворіли", – обурився користувач соцмережі.

У гілці обговорення до обурення черкащанина поставились по-різному. Так, одні підтримували дописувача, зазначаючи, що водії авто та маршруток справді по-хамському себе поводять щодо велосипедистів. Інші ж писали, що навпаки велосипедисти самі порушують Правила дорожнього руху.

Опісля до розмови долучився користувач, підписаний як Анатолій Дворєцков. Він заявив, що і є тим самим водієм, що притискає велосипедистів до бордюру. Також у грубій формі він пообіцяв, що продовжуватиме це робити під час своєї наступної зміни – вже післязавтра. Крім того, заявив, що керівництво маршруту навіть підтримує водіїв у таких їхніх діях.

Керівник підприємства "АвтоТюл", якому підпорядковується 36 маршрут, у коментарі кореспонденту vikka.ua заявив, що таких працівників у них немає.

"Такого водія в нас немає. Не могли водії, що працюють у нас на маршруті, такого говорити, – заявив Ігор Ганжа. – Існують Правила дорожнього руху. Водії маршруту першого класу знають, як себе поводити на дорозі перед велосипедистами. Ситуації можуть бути різні, але не думаю, що наші водії можуть притискати велосипедистів".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version