додому Новини У Смілі заборонили російську символіку

У Смілі заборонили російську символіку

0

Смілянська міська рада проголосувала за заборону російської символіки на території міста Сміла. Сесія відбулася 30 квітня. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласної організації ВО "Свобода".

Виступаючи щодо цього, депутат-свободівець Володимир Салов зазначив, що публічне використання атрибутики держави, що здійснює окупаційні дії щодо України є не тільки знущанням над патріотичними почуттями українців, а й цинічним ігноруванням Конституції України.

Ця тема викликала жваву дискусію серед депутатів, але по закінченню дебатів депутати таки одностайно проголосували за ухвалу цього рішення.

"Звернутись до жителів міста Сміла щодо утримання від використань георгіївських стрічок (крім державних нагород), заборонити використання символіки Російської Федерації у будь-якій спосіб, будь-якій формі на території м. Сміла, Смілянському МВ УМВС України в Черкаській області звернути особливу увагу на посилення боротьби із будь-якими проявами сепаратизму на території м. Сміла", – йдеться у рішенні  міської ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version