додому Новини У пожежі на Черкащині ледь не загинули господар та його товариш

У пожежі на Черкащині ледь не загинули господар та його товариш

0

Пізно увечері 16 січня в селі Мартинівка Канівського району виникла пожежа в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку.

Загорання в квартирі на першому поверсі помітили сусіди, які відчули різкий запах диму в коридорі. Зателефонувавши до Служби порятунку за номером "101", мешканці будинку увійшли до задимленої квартири, звідки вивели у безпечне місце 48-річного господаря.

Отримавши повідомлення про пожежу, на місце події оперативно прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідні квартири.

Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки ланкою ГДЗС із задимленого помешкання було врятовано 57-річного товариша господаря. Чоловіків, які отруїлися димом, було передано до рук працівників швидкої медичної допомоги, які доставили їх до районної лікарні.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено матрац та речі домашнього вжитку. За попередніми даними причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у пожежі на Черкащині п’ятирічний хлопчик урятував дідуся.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version