додому Новини У перші хвилини Дня Незалежності черкащани виконали Гімн України (ФОТО)

У перші хвилини Дня Незалежності черкащани виконали Гімн України (ФОТО)

0

Сьогодні вночі 24 серпня близько двох сотень жителів міста зібралися біля фонтану КП "Черкасиводоканал", щоб разом зустріти перші миттєвості 25-ої річниці Незалежності, пише "ІнфоМІСТ".

День прапора в Черкасах проводжали хвилиною мовчання та патріотичною піснею, яку виконанала черкащанка Анастасія Бутовська.

– Наша країна молода, але випробування, які випали на нашу долю – це найважчі випробування в часи незалежності України. Ми повинні згуртуватися, бо тільки в єдності наша сила, ми повинні дати відсіч противнику, який захоплює наші землі. Ми повинні бути єдиними, бо тільки так можна подолати ворога. Я бажаю, щоб жодна українська сім’я не зазнала втрат. Я хочу, щоб наше місто, було найкращим містом на Землі, – виступив міський голова Анатолій Бондаренко.

Опівночі була "підпалена" національними кольорами вежа Шухова, яка була реконструйована та додатково освітлена якраз до свята.

Як повідомив директор КП "Черкасиводоканал" Сергій Овчаренко, відтепер вежа буде світитися кожної ночі, відразу після настання темної пори доби. Опісля всі присутні колективно виконали Гімн України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, На День Незалежності в Черкасах чергуватимуть 19 бригад "швидкої".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version