додому Новини Черкащина У Монастирищі провели медовий ярмарок

У Монастирищі провели медовий ярмарок

0

У місті Монастирище на Черкащині провели ярмарок, на якому продавали мед та інші продукти бджільництва. Про це повідомляє Монастирищенська міська рада.

19 серпня в Україні відзначають День пасічника. Людей, які зуміли приборкати бджіл і навчилися виготовляти продукт вічності – мед, адже він має один з найвищих показників дати зберігання серед харчових продуктів.

Традиційно напередодні професійного свята ГО «Об’єднання пасічників Монастирищини» за сприяння міської ради організували виставку-ярмарок продуктів бджільництва. Цього разу, як і минулими роками, на заході провели благодійний збір коштів на підтримку Захисників.

Під час виставки пасічники Монастирищини демонстрували результати своєї кропіткої праці, поділили досвідом. Жителі громади куштували і запасалися на зиму медом та іншими продуктами бджільництва.

Міський голова Олександр Тищенко, відвідуючи ярмарку, подякував пасічникам за їх нелегку працю на бджільничій ниві та за небайдужість й постійну допомогу війську, а ще побажав щедрого медозбору під мирним небом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version