додому Новини У міліції розповіли, як візитка дільничного врятувала майно черкащанина

У міліції розповіли, як візитка дільничного врятувала майно черкащанина

0

На сайті УМВС у Черкаській області з'явилася новина про те, як візитка дільничного допомогла жителю Звенигородки врятувати своє майно.

Як ідеться у прес-релізі, повернувшись додому, 27-річний житель Звенигородки помітив, що вікно в його будинку пошкоджене, а з приміщення зникли чавунна та електрична плитки і газовий балон. Не розгубившись, чоловік знайшов візитку дільничного інспектора та зателефонував йому. Правоохоронець прибув на місце скоєння правопорушення, де вислухав потерпілого, взяв заяву та розпочав пошуки крадія.

Під час перевірки на одному з місцевих пунктів прийому металобрухту міліціонер виявив викрадені з будинку потерпілого речі. Працівник пункту надав правоохоронцю прикмети чоловіка, який їх приніс. Під опис зловмисника підпав 43-річний місцевий житель.

Коли працівник міліції з’явився за місцем проживання підозрюваного, останній саме розпивав алкогольні напої та не очікував на таку зустріч. При спілкуванні з правоохоронцем він зізнався у скоєнні крадіжки та розповів, що йому були потрібні гроші на випивку, а тому і зважився на крадіжку. Виручені кошти він витратив у найближчому магазині.

Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version