додому Новини У мерії порахували, скільки за місяць зекономили будинки з ІТП

У мерії порахували, скільки за місяць зекономили будинки з ІТП

0

Міський голова Черкас разом із спеціалістами "Черкаситеплокомуненерго" побував у будинку по бул. Шевченка, 197, де комунальники облаштували індивідуальний тепловий пункт. За місяць роботи жителі цього будинку зуміли заощадити на опаленні 25 %, інформує прес-служба Черкаської міської ради.

Сергій Одарич поспілкувався з комунальниками, спустився у підвал, де оглянув обладнання і дав доручення директору КП "Черкаситеплокомуненерго".

– Треба детальніше проаналізувати роботу ІТП, чому у нас виникає такий баланс: економічний ефект економії за листопад у різних будинках від 10 до 50 %. Треба проаналізувати. Давайте разом сядемо, подивимося цифри, подивимося, що це за будинки. Чому в одному з будинків на Тараскова економія не відчутна. Можливо треба зустрічатися з мешканцями, думати про утеплення, – дав доручення Сергій Одарич черкаським тепловикам.

Мешканці будинку по бул. Шевченка за листопад заплатять на 3 тис грн менше. Як би не було ІТП, вони б сплачували за кв. метр. Тож мали б заплатити у листопаді 14 715 грн. Нині ж на весь будинок – 11 090 грн.

Міська влада надалі продовжить моніторити роботу ІТП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version