додому Новини У Луцьку розпочали обкатку тролейбусів для Черкас (ФОТО)

У Луцьку розпочали обкатку тролейбусів для Черкас (ФОТО)

0

Черкаські тролейбуси почали обкатку в Луцьку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член громадської ради при КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироненко.

"Перший тролейбус для Черкас вийшов на вулиці Луцька для першої обкатки. Під час обкатування спеціалісти перевірять всі системи і механізми в роботі, оцінять роботу всіх електронних систем і систем захисту. Якщо ніяких зауважень не буде і не буде виявлено заводських дефектів, тролейбус почнуть готувати для транспортування до Черкас", – написав він.

За його словами, постачання тролейбусів для Черкас було під загрозою зриву через затримку постачання на завод тягових двигунів, але 21 грудня їх таки доставили і почали монтувати на машини, які чекали доукомплектації. Із тих же причин завод зірвав постачання тролейбусів до міста Суми. Але тепер постачання відновлюється.

"Черкасам варто очікувати на прибуття перших двох тролейбусів 25-26 числа. А загалом всі 8 тролейбусів надійдуть до 30 грудня", – додав Валерій Мироненко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, нові "рогаті" можуть замінити маршрут автобуса №31, який повністю дублює рейс тролейбуса №7.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version