додому Новини У літаку, на острові та на мотоциклі: черкащани поділилися неймовірними історіями освідчень

У літаку, на острові та на мотоциклі: черкащани поділилися неймовірними історіями освідчень

0

Кажуть, що тільки романтики та закохані вірять в те, що в цьому світі можливо все. Саме такі люди не підлаштовуються під обставини, а вміють самі їх створювати. Черкащани довели, що історія Ромео та Джульєтти має щасливе продовження, відстань, культурний та мовний бар’єр – не перешкода для стосунків, а найромантичнішу атмосферу при наявності друзів та фантазії можна створити і на пляжі. Сайт vikka.ua дізнавався, до чого вдаються чоловіки, аби вмовити свої другі половинки одружитися.

У РАЦСі  їх відмовилися розписувати – сказали, що надто молоді. Тоді вони пішли до церкви. Черкащани Марина та Андрій Перванюки познайомилися на весіллі друга та у той же день вирішили одружитися і самі. Їм було по 16 років. Наразі пара вже 25 років разом, а 8 місяців тому вони стали бабусею та дідусем. І це справді одна з найнеймовірніших історій кохання. 

"Ми познайомилися на весіллі сусіда у Христинівці, де я гостювала у бабусі. За столом ми сиділи напроти один одного. Майбутній чоловік спочатку підморгнув мені, а потім вже роззнайомилися, і він запропонував покататися з ним на Яві. У той же день під час поїздки він жартома запропонував мені вийти за нього заміж, а я жартома погодилася", – розповідає черкащанка.

Потім дівчина поїхала додому до Черкас. Два місяці пара листувалася.

"Ми писали одне одному листи і я якось жартома сказала, щоб він приїжджав свататися. А він сприйняв це серйозно і приїхав до нас у гості зі своєю мамою. Це було справжнє сватання з паляницею. Але у чоловіка якось не склалося із моєю мамою. Тож я начебто пішла проводжати Андрія на вокзал, а насправді він тоді забрав мене із собою", – пригадує про неймовірну рішучість бути разом Марина.

Згодом молодим довелося долати ще одну перешкоду – бюрократичну.

"У РАЦСі нас не розписали, бо мені не було 17-ти років, а чоловікові не було 18-ти. Тоді ми просто повінчалися у церкві. Розписалися вже згодом", – зазначила Марина.

Нещодавно подружжя відсвяткувало своє срібне весілля. До речі, організатори свята влаштували їх родині та гостям сюрприз – завезли до ресторану мотоцикл "Ява", як символ початку їхніх стосунків.

"Кажи – так! Погоджуйся!" – так підбадьорювали черкащанку Анастасію пасажири та екіпаж літака у Стамбулі, коли майбутній чоловік їй освідчувався прямо на трапі.

Так склалося, що історія їхнього кохання тісно пов’язана з аеропортами. У Львівському – пара вперше зустрілася, а в одному з турецьких вони вирішили поєднати свої долі.

"Ми з Шерефом познайомилися в соціальній мережі. Декілька разів він прилітав до України. Коли ми мали зустрітися вперше, у Львівському аеропорту стався інцидент: при проходженні митного посту виникла якась затримка", – розповідає дівчина.

Вона пригадує, як нервувала, коли всі пасажири вже вийшли, а її чоловіка серед них не було.

"У залі очікування я залишилася сама, поки з Шерефом спілкувалися працівники митниці. І от мене до нього пустили: ми побачилися вперше і одразу взялися за руки. Так і просиділи, доки все не вирішилося", – зазначає черкащанка.

Через деякий час Анастасія поїхала до Шерефа у Стамбул. Напередодні він кілька разів перепитував номер літака, що дівчині здалося трохи незвичним. Коли рейс приземлився, Анастасія побачила коханого на території аеродрому.

"Він працює в аеропорту у технічній службі, але на території аеродрому їм перебувати забороняється. Екіпаж здивувався, коли його побачив. Подумали, що якась поломка і не випускали пасажирів. А він підійшов до мене і почав освідчуватися, став на коліно. Я розгубилася, він теж. Пасажири почали казати, щоб я погоджувалася. А я майже не розуміла, що він каже та що мені робити", – пригадує дівчина, яка погодилася стати дружиною свого східного нареченого.

Тепер Анастасія живе у Туреччині та вивчає місцеву мову.  

Черкаський айтішник Нік Курат, який наразі живе з родиною у Сан-Франциско, запропонував своїй майбутній дружині одружитися серед вогняних декорацій.

"Робив пропозицію на намитому півострові неподалік рідних Черкас. Там було коло із факелів, свічки уздовж берега, палаюче серце. Мені допомагали в організації двоє найкращих друзів, які згодом були свідками на весіллі. Готувалися, мабуть, з тиждень. Для коханої це був сюрприз. Я зав'язав їй очі, сказав, що є дещо для неї та на машині відвіз на узбережжя Дніпра. Провів її на півострів і там вже вона розплющила очі ", – поділився історією свого освідчення черкащанин.

Усі фото надали герої публікації

Їхня родина вже 8 років разом і за цей час вона збільшилася удвічі. Нік Курат із дружиною Анною виховують доньку та нещодавно народженого сина.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаське подружжя подорожує світом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version