додому Новини У Києві протестували проти голови Черкаської облради (ФОТО)

У Києві протестували проти голови Черкаської облради (ФОТО)

0

Малолюдна акція протесту проти новообраного голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця відбулася 7 грудня біля приймальні Президента України. Про це повідомив черкаський журналіст Роман Шовенко.

Під стінами будівлі протестувальники вигукували "Ганьба Вельбівцю!". У мітингу взяли участь близько двох десятків людей, серед яких переважали жінки поважного віку. Очолив акцію депутат Черкаської облради від "Батьківщини" Роман Буданцев. Він наголосив журналістам, що має вдосталь доказів про причетність Олександра Вельбівця до Партії регіонів, від якої останній неодноразово відхрещувався.

За його словами, Вельбівець очолював аналітичний відділ у штабі Партії регіонів, а його дружина їздила на "Антимайдан" за гроші.

– Є документи, які підтверджують це. Але він усе заперечує. У нас навіть є відео, на якому він каже, що був у Партії регіонів, але був засланий туди партією "Батьківщина", щоб зсередини розрушувати цю партію. Шпіон "Моссаду", як мінімум, – заявив Буданцев.

Сам Олександр Вельбівець неодноразово спростовував інформацію про свою причетність до регіоналів.

– Жодних документів щодо вступу до партії я не писав і ніколи не був членом цієї партії, – наголошував Олександр Вельбівець. Більше того, стверджував, що саме регіонали у 2010 році сфабрикували проти нього кримінальну справу, звинувативши у хабарництві. Такою нібито була розплата з ним за відмову використовувати адмінресурс на посаді міського голови Лисянки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 7 грудня кількадесят людей, що представились "представниками громадськості",  увірвались на координаційну нараду Черкаської ОДА з вимогою відставки новообраного голови облради Олександра Вельбівця.

Фото Романа Шовенка

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version