додому Новини У Каневі шукають свідків резонансного нападу на чоловіка

У Каневі шукають свідків резонансного нападу на чоловіка

0

Канівчан просять допомогти у пошуку злочинців, які нещодавно здійснили розбійний напад на чоловіка у центрі міста. Про це пише "Kanos" із посиланням на інформацію начальника Канівського відділення поліції Сергія Ждана.

Так, за даними останнього, 25 січня близько 16:30 біля одного із під'їздів по вулиці 206 Дивізія, невідомі особи здійснили напад на черкащанина. Попри опір потерпілого, його побили та затягли у підвальне приміщення, де вдарили цеглиною по голові, після чого останній втратив свідомість.

У результаті нападу, у потерпілого забрали куртку синього кольору із жовтою підкладкою, жилетку, мобільні телефони, а також гроші (точна сума наразі невідома). Після цього, як розповів головний поліцейський Канева, двоє зловмисників розподілили здобич та побігли у різні напрямки – один в сторону дитячого садка, інший в сторону пустира.

За інформацією правоохоронців, орієнтовно злочинцями стали невідомі особи 20-30 років, одягнені у чорні куртки з капюшонами. Один із зловмисників був одягнений у сині джинси.

Що ж стосується потерпілого, то його доставили до місцевої лікарні у непритомному стані, а наступного дня транспортували на лікування в обласну лікарню. А тому поліцейським наразі не вдалося поспілкуватися з ним.

Як повідомляв сайт vikka.ua, слідчі встановили причетних до вбивства черкаського валютника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version