додому Новини Кримінал У Каневі поліція оголосила в розшук депутатку-чиновницю, яку підозрюють у службовій недбалості

У Каневі поліція оголосила в розшук депутатку-чиновницю, яку підозрюють у службовій недбалості

0

У Каневі місцеві правоохоронці розшукують керівницю відділу освіти Канівської міської ради Надію Голду. До того ж вона є депутатом міської ради і лідером фракції партії «За майбутнє». Листівки про розшук чиновниці розклеїли по вулицях Канева.

У пресслужбі Поліції в Черкаській області підтвердили, що чиновниця перебуває в розшуку. Місцеві правоохоронці просять усіх, хто знає бодай яку інформацію про Надію Голду повідомити їх за номером телефону.

Керівника відділу освіти підозрюють у службовій недбалості. Зараз по ній триває досудове розслідування. Нині Надія Голда перебуває у статусі підозрюваної. Її розшукують як особу, яка ухиляється від органів слідства.

Справа, про яку йде мова, це заміна вікон в освітніх закладах Канева. Нагадаємо, що після ракетного удару по місту, який стався певний час тому, в деяких закладах вибило шибки. На заміну вікон виділили кошти із міського бюджету. Проте, як встановили правоохоронці, ціни за заміну вікон були істотно завищені. У матеріалах справи фігурує сума в 200 тис грн.
Нині по цій справі проходить ще одна підозрювана.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version