додому Новини Черкащина У Каневі під час застілля чоловік зарізав знайому

У Каневі під час застілля чоловік зарізав знайому

0

До Канівського відділення поліції надійшло повідомлення про вбивство. Заявниця розповіла, що в Каневі біля однієї з багатоповерхівок лежить нежива жінка.

На тілі жінки виявили тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудей. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили зловмисника, який вчинив убивство. Ним виявився знайомий потерпілої.

В розмові з поліцейськими затриманий розповів, що він разом з потерпілою вживав алкогольні напої. Між ними виникла сварка, під час якої чоловік завдав потерпілій удар ножем в область грудей. Від отриманих травм жінка померла.

Щоб приховати сліди злочину чоловік намагався сховати тіло жінки, витягнув його на вулицю з будинку, але через сп’янілий стан не зміг завершити свій задум та залишив потерпілу біля будинку.

Зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у кар’єрі на Черкащині третю добу шукають чоловіка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version