додому Новини У Громадській раді вимагають звільнити нахабного чиновника

У Громадській раді вимагають звільнити нахабного чиновника

0

9 квітня під час проведення акції з благоустрою міста "Зробимо Черкаси чистими" (а саме під час художнього розпису паркану біля Третьої міської лікарні), активісти Громадської ради Черкас та студенти, які займалися цією роботою, зіткнулися із "брутальною та цинічною поведінкою" спеціаліста відділу інспектування Департаменту муніціпальної інспекції міста Володимира Волинця. Про це вони інформують на своєму сайті.

"Цей чиновник вдався до негідної поведінки, брутальної лайки та погроз на адресу дітей, які саме у цей час розписували паркан. Свої дії пан Волинець аргументував тим, що активісти спотворюють архітектурні об’єкти і не мають жодного права проводити такі роботи", – йдеться у заяві Громадської ради.

За їхніми словами, така поведінка шокувала та налякала студентів Східноєвропейського університету, які долучилися до акції.

"Обсяг робіт був узгоджений із Асоціацією лікарів м.Черкаси, адміністрацією лікарні. За власний кошт активісти Громадської ради, лікарі 3-ї лікарні, студенти Східно-Європейського університету упорядкували територію довкола паркану, очистили сам паркан, побілили його та розмалювали окремі прольоти у стилі "прозорий паркан". Діти творчо підішли до проекту, намагалися вкласти у цю роботу свою душу. Натомість зіштовхнулися із свавіллям дрібного чиновникам, брутальністю, цинічністю та невіглаством звичайного хама", – зазначають у Громадській раді.

Вони вимагають від міської ради та виконкому негайно розглянути ситуацію довкола брутальної поведінки пана Волинця та вжити термінових заходів реагування.

"Зважаючи на те, що така поведінка чиновника не є одиничним випадком, вимагаємо негайного звільнення його із займаної посади, із формулюванням "поведінка, що не відповідає статусу державного службовця", – резюмують у Громадській раді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version