додому Новини У Геронімівці прокуратура повернула громаді землю вартістю 250 тисяч гривень

У Геронімівці прокуратура повернула громаді землю вартістю 250 тисяч гривень

0

У власність Геронимівської сільської ради повернули незаконно приватизовані земельні ділянки загальною вартістю 250 тис. грн. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Землі лісогосподарського призначення, розташовані в адміністративних межах Геронимівської сільської ради та прилягають до межі міста Черкаси, є зоною відпочинку. У 2007 році розпорядженням Черкаської районної державної адміністрації вони були незаконно передані для будівництва у власність громадянам.

За результатами перевірок прокуратурою до суду направлено позовну заяву про визнання незаконним та скасування рішення вказаної райдержадміністрації, а також про визнання недійсними державних актів на право власності на зазначені земельні ділянки.

Ухвалою суду першої інстанції було відмовлено у задоволенні вказаного позову. Рішенням апеляційного суду скаргу прокурора задоволено повністю, розпорядження Черкаської районної державної адміністрації скасовано, а державні акти на право власності на зазначені земельні ділянки визнано недійсними.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version