додому Новини У Чорнобаї за вечір двоє молодиків обікрали три квартири

У Чорнобаї за вечір двоє молодиків обікрали три квартири

0

За вечір двоє молодиків обікрали в Чорнобаї три квартири. Правоохоронці затримали зловмисників. Наразі крадіїв перевіряють на причетність до аналогічних крадіжок. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Всі обкрадені квартири знаходились в будинках по одній вулиці і розташовані на першому поверсі. Зловмисники через вікно проникали в середину звідки забирали негабаритну побутову та електротехніку, золоті прикраси і гроші.

Один із потерпілих розповів правоохоронцям, що окрім грошей зловмисник забрав і одяг. Наступного дня на одній із вулиць міста правоохоронці помітили двох молодиків, один з яких був одягнутий у одяг і взуття, який за описом був схожий із викраденим.

Підозрюваними виявились 18-ти та 23-річний жителі одного із сіл району. На допиті хлопці зізнались, що вночі обікрали три квартири. Гроші здобуті злочинним шляхом молодики встигли витратити, а от крадені речі, які не встигли продати, вони віддали працівникам міліції.

За всіма фактами крадіжок слідчим відділенням відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нині вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу, вони перевіряються на причетність до аналогічних крадіжок, які були скоєні раніше. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version