додому Новини У Чорнобаївському районі обстріляли машину "Правого Сектору" (ВІДЕО)

У Чорнобаївському районі обстріляли машину "Правого Сектору" (ВІДЕО)

0

Автомобіль черкаського осередку "Правого Сектору" у ніч з 5 на 6 вересня розстріляли у Чорнобаївському районі, а одному з бійців прострелили плече. Про це повідомляють у Facebook на сторінці "Правий Сектор Черкащини".

На території фермерського господарства озброєні вогнепальною зброєю бійці, залякали працівників та змусили їх збирати урожай. Причиною таких дій став конфлікт на підприємстві.

Потерпілий звернувся до правоохоронних органів та Правого Сектору.

"Правий Сектор з міста Черкаси на перевірку ситуації, яка там відбувається, доїхав швидше в Чорнобаївський район, ніж місцева міліція змогла зреагувати за звернення. Наш візит бандитам точно не сподобався і вони не знайшли нічого іншого, як відкрити вогонь по нашій машині", – йдеться у повідомленні.

Серед озброєних були представники місцевої Самооборони Майдану.

"Не секрет, що місцевий осередок має кримінальне минуле (дві ходки за тяжкі злочини в 90-ті) та зав’язки з депутатом обласної ради від Партії Регіонів. Їхні заяви, що це все в минулому зараз вже здаються лише блюзнірством. Люди звикли працювати кримінальними методами і не змінюються. Довіра підірвана остаточно", – вважають представники черкаської ГО.

"Правий Сектор" вважає, що для кожної з постмайданівських організацій є важливим процес самоочищення та фільтрація власних лав.  

"Ні для кого не таємниця, що як тільки закінчиться війна на Сході незалежно від її результату, то буде створена величезна інформаційна кампанія на спаплюження всіх патріотичних сил нашої країни. Дуже прикро що таку роботу почали представники черкаського осередку Самооборони Майдану", – пишуть у соцмережі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version