додому Новини У черзі за пропискою в черкаському ЦНАПі трапилася бійка, – депутат

У черзі за пропискою в черкаському ЦНАПі трапилася бійка, – депутат

0

Останні кілька тижнів у черкаському Центрі надання адміністративних послуг, що розташований на базі колишнього приміщення тютюнової фабрики, коїться повний хаос. Щоб отримати довідку, прописатися чи виписатися сотні черкащан займають чергу з 7 години ранку. Траплялися навіть бійки в приміщенні Центру між відвідувачами. Про це на сесії міськради 13 травня розповів депутат фракції "вільних демократів" Олександр Згіблов.

За його словами, причиною колапсу у ЦНАПі стало зокрема те, що держава передала йому чималу кількість повноважень. Серед них повноваження з реєстрації (кажучи простою мовою прописка і виписка). Відтепер Центр опікується тим, чим раніше займалися СУБ, паспортисти в ОСББ та ЖБК та паспортні столи.

"Закон ухвалений давно. Про те, коли він вступить у силу було відомо директору департаменту організаційного забезпечення пані Маліщук. Саме її департамент відповідає за організацію цього процесу. Лише зараз, на цю сесію, виносять питання про збільшення кількості адміністраторів, при тому, що у ЦНАПі вже другий тиждень коїться безлад. Лише зараз пані Маліщук подає на розгляд сесії питання про купівлю додаткової техніки. Невже неможливо було підготуватися завчасно?" – обурився Олександр Згіблов.

Водночас депутат черкаської міськради від ВО "Черкащани" Павло Карась говорить, що винен директор департаменту юридичного забезпечення Володимир Шабанов, а не Лілія Маліщук.

Олександр Згіблов запропонував терміново заслухати звіт директора департаменту оргзабезпечення Лілії Маліщук, щоб депутати зробили все можливе для вирішення цього питання.

Відповідний депутатський запит не підтримали. 18 обранців проголосувало "за" та 19 – утрималися. :

Як повідомляв сайт vikka.ua, стало відомо, чи очікується підвищення цін на біометричні паспорти у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version