додому Новини Спорт У черкаському музеї відкрили виставку мікромініатюр (ФОТО)

У черкаському музеї відкрили виставку мікромініатюр (ФОТО)

0

У Черкаському художньому музею відкрили виставку мікромініатюр "Восьме чудо світу" Володимира Казаряна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба музею.

Урочисте відкриття виставки відбулося 12 вересня. На виставці представлені найменші в світі шедеври мікромініатюрного мистецтва.

Відвідувачі можуть побачити філігранні мікрошедеври: скульптуру Мерилін Монро, розміщену на торці волосини; караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху; зоопарк у волосині; мікрокамею "Лик Ісуса Христа" на рисовому зерні; Шварценегера, який грає біцепсами, на маковому зернятку; слонів-еквілібристів, балансуючих на людській волосині, вставленій у вушко швейної голки; мікрофігурки семи жінок-товстушок, подіумом для яких слугує рисове зернятко; вражаючі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, та багато інших чудес.

Також на виставці представлене найменше у світі зображення Пресвятої Богородиці з немовлям на зрізі рисового зерна, яка намальована олійними фарбами. Пензликом художнику служила одна сота частина волосся.

Як повідомляв сайт vikka.ua, із Днем міста черкасців привітає "Друга ріка" та "Брати Шумахери".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version