додому Новини У черкаському магазині прирівняли дітей до… собак

У черкаському магазині прирівняли дітей до… собак

0

У Черкасах у магазині "М’ясна хата" містянам не дозволяють заходити із дитячими візками. Мовляв, із візками та собаками до магазину заходити не можна. Про це повідомила черкащанка у соцмережі Вконтакті у спільноті "Типичные Черкассы".

"Сьогодні із подругою вирішили завітати до нового магазину "М'ясна хата", що в районі "Д". Ми були з дітками, які знаходились в колясках. Щойно ми відкрили двері, щоб заїхати, дві продавчині почали кричати: "Із візками заїжджати не можна!!! Коляски залишить на вулиці… В усіх супермаркетах є вивіски з візками та собаками не заходить!!!", –  повідомила черкащанка.

За словами жінки, вона повернулась до магазину, аби попросити книгу скарг та пропозицій та зателефонувати керівнику. Натомість на телефонний дзвінок знову відповіла та сама продавчиня, яка нагрубила черкащанці.

"Я повернулась знову в магазин, попросила все-таки надати книгу скарг і пропозицій і реєстраційні документи на магазин, на що мені відповіли, що ніяких подібних документів у них немає, книги нема, і продавців звати "ніяк". Я знайшла номер телефону відділу кадрів, повідомивши про даний інцидент. Переді мною повибачались, пообіцяли вжити заходів", – розповідає черкащанка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах із кожним роком більшає безпритульних собак.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version