додому Новини У черкаському гаражі підробляли фірмову горілку

У черкаському гаражі підробляли фірмову горілку

0

Підпільний цех у гаражі викрили правоохоронці. У Черкасах маже рік виготовляли горілку в антисанітарних умовах: змішували спирт і воду з колонки. Під час обшуків УБОЗівці вилучили понад 600 літрів незаконно виготовленого алкоголю, повідомляє прес-служба МВС України в Черкаській області.

Алкогольний сурогат збували в Черкаській, Київській та Полтавській областях. Один із зловмисників працював торговим представником компанії з розповсюдження алкогольної продукції відомих торгівельних марок. Реалізуючи фірмову горілку, чоловік продавав і свій фальсифікат.

Правоохоронці підрахували, що організована група за час своєї діяльності виготовила шість тисяч літрів фальсифікату, внаслідок чого бюджет держави недоотримав кошти на суму понад мільйон гривень акцизного податку, а громадяни майже рік вживали неякісну продукцію.

Внаслідок проведених санкціонованих обшуків УБОЗівці вилучили понад 600 літрів незаконно виготовленої горілки та інші докази злочинної діяльності спільників. Досудове розслідування завершено, зловмисники за скоєне відповідатимуть у суді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version