додому Новини У черкаських рибалок шахраї відбирали улов

У черкаських рибалок шахраї відбирали улов

0

Так звані представники громадських організацій насильно відбирали рибу у рибалок та перешкоджали діям працівників рибоохорони. Про це інформує прес-служба Черкасирибоохорони.

У Черкасах, поблизу човнового причалу № 1 державними інспекторами Черкасирибоохорони було помічено трьох рибалок, які рухалися по кризі. Двоє невідомих підійшли до рибалок, забрали в них свіжовиловлену рибу та поклали її в багажник автомобіля.

Працівники рибоохорони підійшли до невідомих осіб, які назвалися представниками ГО "Автомайдан Черкащини", проте відповідних посвідчень при собі не мали.

Державний інспектор Черкасирибоохорони наголосив порушникам, що вони затримані, після чого чоловіки намагалися сісти в автомобіль та втекти.

Рибінспектори стали перед автомобілем та перешкоджали їхній втечі. Порушником був здійснений наїзд автомобілем на працівників Черкасирибоохорони, в результаті чого один з державних інспекторів отримав черепно-мозкову травму та забій м’яких тканин.

На місце події було викликано представників поліції та медичну допомогу. Один з державних інспекторів Черкасирибоохорони був госпіталізований.

Одного зі злочинців вдалося затримати, інший втік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рибалки взялись рятувати рибу від задухи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version