додому Новини У черкащанина на риболовлі викрали гумового човна

У черкащанина на риболовлі викрали гумового човна

0

До правоохоронців Звенигородської поліції звернувся 49-рчний місцевий житель. Заявник розповів, що зранку він поїхав до річки порибалити та відпочити, прихопив із собою гумовий човен з двома веслами. Порибаливши, він заснув на березі, а коли прокинувся, виявив, що його майно викрали. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Отримавши опис викраденого, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Проводячи оперативні заходи, поліцейські з’ясували, що містом ходив чоловік та пропонував купити у нього човен з веслами, схожий за описом на викрадений.

Отримавши опис підозрюваного, працівники поліції розшукали чоловіка, ним виявився 22-річний місцевий житель. Молодик зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та пояснив, що на березі річки опинився випадково, побачив чоловіка, який спав, а поряд був човен з веслами, без нагляду, тому і вирішив їх викрасти.

За цим фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, сп’янілий черкащанин викрав у матері автівку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version