додому Новини У Черкасах завершують гідровипробування

У Черкасах завершують гідровипробування

0

Останній етап гідравлічних випробувань охопить Хімселище, Південно-Західний райони та вокзали. Його планують завершити до 26 серпня, якщо не буде виявлено суттєвих проривів. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської міської ради.

У понеділок "Черкаська ТЕЦ" та "Черкаситеплокомуненерго" розпочали випробовувати свої тепломережі по вулиці В.Чорновола  (від проспекту Хіміків до вул. Бидгощської) та Громова. Сьогодні, 14 серпня, заплановано перевірити на міцність тепломережі по Шкільній та Рози Люксембург (до вул. Бидгощської).

– Уже в перший день четвертого етапу  гідровипробовувань – було виявлено п’ять пошкоджень на мережах КП "Черкаситеплокомуненерго"  та один прорив на тепломагістралі "Черкаської ТЕЦ", – повідомила перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

Під час попередніх трьох етапів гідровипробовувань  на  тепломережах "Черкаської  ТЕЦ" та "Черкаситеплокомуненерго" виявили більше двохсот поривів, значну частину яких вже ліквідували.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version