додому Новини Черкащина У Черкасах затримали водія позашляховика, який збив підлітка на пішохідному переході (Фото,...

У Черкасах затримали водія позашляховика, який збив підлітка на пішохідному переході (Фото, відео)

0

У Черкасах правоохоронці затримали водія, котрий порушив ПДР та на швидкості збив 17-річного хлопця. Той саме переходив дорогу пішохідним переходом.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Як встановили правоохоронці, водій позашляховика "Ford" порушивши правила дорожнього руху, а саме: п.п 18.4. Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Зараз проводяться відповідні експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Сьогодні, 18 серпня, у суді міста Черкаси чоловіку обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, ДТП сталася зранку 17 серпня на вулиці 30-річчя Перемоги. Хлопець переходив дорогу до КНП "П’ята Черкаська міська поліклініка". Медики екстренки доправили потерпілого у тяжкому стані із забоєм головного мозку та у мозковій комі до Третьої міської лікарні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині автівка злетіла у кювет.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version