додому Новини У Черкасах затримали наркозбувача

У Черкасах затримали наркозбувача

0

У Черкасах під час обшуку в квартирі 39-річного чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили 30 мл особливо небезпечного наркотичногозасобу – опій ацетильований, 5 літрів наркотичного засобу – концентрат макової соломи (опій екстракційний), 450 грамнаркотичного засобу – макова солома, а також грошові кошти в сумі1750 гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів.Вилучене направлено на експертизу.

За отриманою попередньою інформацією зловмисник організував виготовлення наркотичного засобу у себе у помешкані з подальшою метоюзбуту наркозалежним на території міста.

Як повідомив начальник четвертого територіального УправлінняДепартаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк за даним фактомвідкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконневиробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення,пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їханалогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачаєпокарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років зконфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у паломника, що прибув на Черкащину, правоохоронці вилучили наркотики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version