додому Новини Черкащина У Черкасах засудили двох товаришів-крадіїв зі Свидівка

У Черкасах засудили двох товаришів-крадіїв зі Свидівка

0

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двох жителів села Свидівок, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба прокуратури.

Встановлено, що двоє непрацюючих товаришів неодноразово проникали у житло своїх односельців, до підсобного приміщення новобудови дачного домоволодіння в селі Геронимівка, а також на територію товариства в селі Леськи, звідки викрадали особисте майно, а саме: електричні двигуни, мотокоси та побутову техніку, чим завдали матеріальних збитків на загальну суму понад 64 тисячі гривень.

Вироком Черкаського районного суду міста Черкаси зловмисників визнано винними за ч.ч.2,3 ст. 185 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі понад 3 роки кожному. На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані поліцейські затримали квартирного крадія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version