додому Новини У Черкасах за два роки учасникам АТО виділили тільки 13 квартир

У Черкасах за два роки учасникам АТО виділили тільки 13 квартир

0

У той час, як у країні третій рік поспіль триває війна, процес виділення землі та житла учасникам бойових дій дедалі більше йде в тінь. Принаймні про це свідчать численні скарги учасників антитерористичної операції на те, що місцева влада саботує виконання зобов’язань перед ними. Видання "Слово і Діло" перевірило, як виконують цю вимогу закону в різних містах України. Для моніторингу журналісти обрали п’ять міст: Полтаву, Черкаси, Суми, Львів та Миколаїв.

Лідером за обсягами забезпечення готовим житлом у цьому списку є Львів – з початку 2014 року квартири там отримали 19 учасників бойових дій та родин загиблих бійців АТО. На другому місці опинився Миколаїв – там воїнам та їхнім сім’ям виділили 18 квартир.

У Черкасах виділили 13 квартир (10 квартир – сім'ям загиблих учасників АТО та 3 квартири – інвалідам АТО). Загалом же звернулися до міської влади покращитити житлові умови понад тисяча двісті учасників АТО.

Якщо говорити про виділення земельних ділянок, то тут ситуація дещо інша. У Миколаєві, наприклад, знайшли можливість ухвалити 5 рішень про надання дозволів на розробку проектів землеустрою 594 земельних ділянок. У Сумах такі рішення ухвалили щодо 75 ділянок, у Черкасах – щодо 60, у Львові – лише щодо 35.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині викрито 30 псевдоучасників АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version