додому Новини Черкащина У Черкасах хлопців у спортивних костюмах вивели безкоштовно прибирати дороги (ВІДЕО)

У Черкасах хлопців у спортивних костюмах вивели безкоштовно прибирати дороги (ВІДЕО)

0

Кількадесят молодих хлопців студентського віку, одягнутих у спортивні костюми вивели на прибирання прибордюрної частини бульвару Шевченка. Про це у Facebook повідомляє депутат міської ради від "Громадянської позиції" Руслан Зоря.

На запитання депутата, хто вони і що тут роблять, хлопці спершу назвалися добровольцями, які з великої любові до міста вирішили вийти на прибирання. Інші відповіли, що вони – спортсмени-волейболісти. Крапки над "і" розставив головуючий "бригадир", який набрав з мобільного директора КП "ЧЕЛУАШ" Олексія Мельника. У телефонній розмові чиновник вже пояснив депутату Зорі, що це наймані робітники комунального підприємства.

Чому ж найманці працюють без світловідбивальних жилетів і ходять по проїжджій частині, наражаючи себе на небезпеку та ризикуючи створити аварійну ситуацію – Олексій Мельник пояснити депутату не зміг. А в коментарях до відео колишні студенти факультету фізичного виховання одного із вишів пригадують: точно так, як і зараз, – прибиранням доріг – раніше заробляли на залік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до великодніх свят у Черкасах влаштують генеральне прибирання.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version