додому Новини Черкащина У Черкасах викрили масштабний підпільний цех з виробництва алкоголю (ФОТО)

У Черкасах викрили масштабний підпільний цех з виробництва алкоголю (ФОТО)

0

В одному з гаражних приміщень на території автокооперативу в Черкасах було виявлено підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Черкаської області.

Так, фальсифікат реалізовувався місцевим жителям, а також на замовлення через мережу Інтернет поштовими відправленнями жителям з інших регіонів України.

У результаті обшуку виявлено та вилучено понад 1,3 тонни спирту невідомого походження, підготовлену до реалізації продукцію у пластиковій тарі – 1155 літрів горілчаних напоїв та 800 літрів коньячних виробів, обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв – шланги, лійки, спиртометри, електронасос, пластикову тару та фурнітуру до неї, а також автомобіль, що використовувався в незаконній діяльності. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей та описано обладнання на загальну суму 937 тисяч гривень.

Наразі триває слідство та проводяться експертні оцінки щодо шляхів походження спирту та каналів збуту незаконно виготовлених лікеро-горілчаних напоїв.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version